Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το 2024!

 

1.27.2018

Αυτήν την Παρασκευή, ξεκινά η καινούρια ηλεκτρονική λογοτεχνική σειρά του James Antoniou



 
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο

Αυτήν την Παρασκευή, ξεκινά η καινούρια ηλεκτρονική λογοτεχνική σειρά του James Antoniou. Αυτή τη φορά αντί για μια Περιπέτεια σε συνέχειες, θα προβάλλεται ένα ολοκληρωμένο σύντομο διήγημα (short story), δηλαδή μια αυτοτελής Adult Fairytale, κάθε εβδομάδα. Σας περιμένουμε κάθε Παρασκευή εδώ, στην προσωπική ιστοσελίδα του συγγραφέα.



Μήνυμα από τον συγγραφέα


Μένοντας πιστοί, εγώ και η ομάδα μου, στην υπόσχεση που δώσαμε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της πρώτης Περιπέτειας του Αρχιφύλακα Λιαδέλη (Περιπέτεια στην Πάργα) - να παρέχουμε δηλαδή, δωρεάν, ένα δεκάλεπτο ταξίδι στη σφαίρα τις φαντασίας - αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια εβδομαδιαία σειρά από σύντομες ιστορίες (short stories), μέσα από την προσωπική μου ιστοσελίδα.  


Με λίγα λόγια, θα παρουσιάζουμε μια ιστορία κάθε Παρασκευή, η οποία θα παραμένει ενεργή μέχρι και την ακόλουθη Παρασκευή, οπότε και θα αντικαθίσταται από την επόμενη ιστορία.


Θέλοντας να προσεγγίσω περισσότερο το προσωπικό αγαπημένο μου στυλ, οι ιστορίες θα ανήκουν στον τομέα του Adult Fairytale. Θα είναι δηλαδή, σύντομα φανταστικά παραμύθια για ενηλίκους, τα οποία με την πάροδο του χρόνου, θα προσεγγίζουν όλο και περισσότερο τις ιστορίες τρόμου, με μια όμως πιο «παραμυθένια» αφηγηματική χροιά.


Όπως και με τον Αρχιφύλακά μας, θα ήθελα να λαμβάνω τα σχόλιά σας ή ακόμη και τις ιδέες σας, για το πού θα θέλατε να σας ταξιδέψει η επόμενη ιστορία. Θα μπορούσατε, για παράδειγμα, να μου πείτε ποιος ή τι θα θέλατε να είναι ο πρωταγωνιστής ή απλά να μου προτείνεται τρεις λέξεις επάνω στις οποίες θα στήσω μια ολόκληρη ιστορία.



Φιλικά,

ο δικός σας «παραμυθάς»

James Antoniou



* FOR ENGLISH PRESS HERE


* Εσείς αποκτήσατε το Ημερολόγιο του James Antoniou για το 2018;

Αποκτήστε το ΔΩΡΕΑΝ – μάθετε πώς ΕΔΩ




ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΒΕΝΤΕΤΑ: δείτε το Book Trailer

Αναδρομή 2016-2019

2020

Κυκλοφορούν

Συνέντευξη στο StarX

YouTube Book Trailer

Βίντεο: Παρουσίαση στη Σύρο

Βίντεο: Γνωρίστε τη Σύρο

Βίντεο: Παρουσίαση IANOS